Burn-out? Zeker weten? Check het met een EMB bloedtest!

Wanneer je vage klachten hebt zoals vermoeidheid, futloosheid en je zit niet lekker in je vel, dan denk je tegenwoordig al snel aan een burn-out.

Burn-out ’s zijn er in aantal varianten. De varianten van; ik neem te veel hooi op mijn vork, ik vind er geen bal aan op mijn werk, ik kan het toch niet wat ze allemaal vragen en ik lig niet op 1 lijn met mijn werk en/of management. Maar wanneer die varianten niet goed bij je aansluiten, wat is er dan aan de hand?

Cees kwam bij LekkerIK, omdat hij van zijn burn-out af wilde. Hij voelde zich al dagen erg slecht, maar had niet het idee dat de vermoeidheid door zijn werk kwam. Hij vond zijn werk uitdagend en afwisselend en deed het met veel plezier. LekkerIK stelde daarom voor om een EMB bloedtest bij Cees af te nemen.

Een Energetisch Morfologische Bloedtest is een soort APK test voor je gezondheid. Met de bloedtest kunnen gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium worden opgespoord. De test vertelt je of je een tekort aan functionele vitamines en mineralen hebt, en/of je cholesterol voor een gezondheidsrisico zorgt. Met een uitgebreid bloedonderzoek worden dezen en nog veel meer gezondheidsvragen beantwoord. Je krijgt een persoonlijk en concreet levensstijladvies waarmee je direct aan de slag kunt.

Cees stemde in om dit vingerprik bloedonderzoek te doen. In een vervolggesprek gaven wij hem de uitslag van het adviesrapport, namen dit met hem door en kwamen tot de conclusie dat de oorzaak van zijn “burn-out” kwam door een enorm vitamine D3 tekort. Cees, een man boven de 60 kon te weinig zonlicht opnemen door zijn iets getinte huid en middelbare leeftijd. Na twee weken vitamine D3 te hebben geslikt, is de burn-out van Cees als sneeuw voor de zon verdwenen.

Heb je ook last van vage klachten of wil je je gezondheid testen? Interesse in een EMB bloedtest? Vraag er naar tijdens een gratis kennismaking of intake gesprek. Het kan zoveel schelen! Zie hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *