Succesverhalen met Echte resultaten

Lees hieronder de ervaringen van eerdere klanten die een programma hebben doorlopen en meetbaar succes hebben geboekt.

“Blijvende veranderingen in mijn gezondheid”

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het werken met iemand om me te helpen, maar ik ben zo blij dat ik de stap heb gewaagd! Roosje is een ongelooflijke steun en gids geweest op mijn reis naar een optimale gezondheid en welzijn. Ik voel mij lichamelijk en geestelijk zoveel beter dankzij haar begeleiding en steun.

Gerard
“Aanzienlijke vooruitgang met mezelf”

De afgelopen tijd heb ik met veel plezier sessies bij LekkerIK gevolgd. In die tijd hebben ze mij geholpen mijn stress patronen die mijn pijn in stand hielden in te laten zien. Iets wat ik eerst niet zal hebben geloofd. De waardevolle begeleiding en ondersteuning hebben er voor gezorgd dat ik nu eindelijk medicatie vrij ben. Hun ervaring en kennis was van onschatbare waarde, en hun vermogen om te luisteren en inzichtelijke feedback te geven, heeft mij geholpen deze aanzienlijke vooruitgang te boeken met mezelf. Heel fijn dat ik nu zelf zo weer een afspraak kan in boeken wanneer ik wil. 

Jannie
“'De knop moest echt om'”

Vooral voor mijn gezondheid, maar verder totaal niet meer happy met wie ik in de spiegel zag en hoe ik er afgelopen vakantie in mijn badpak uit zag, begreep ik dat er wat moest veranderen.  Maar wilde dit niet alleen doen, daar dat eerder niet goed ging. Bij LekkerIK de weekmenu's gevolgd en heb nu een eetstijl ontwikkeld die bij me past. Daarnaast ook in mijn hoofd de boel aangepakt, daar mijn mindset er echt voor zorgde dat ik de boel in stand hield. Nu geloof ik ook dat ik blijvend ben afgevallen. 

M. Winters

Wil je ook de stap zetten voor je eigen succesverhaal?