GRATIS KENNISMAKEN?

Meteen voor een intake gesprek gaan of toch eerst gratis telefonisch kennismaken? Dat kan allemaal!

Voelt het daarna toch niet goed? Echt geen probleem.


“Als je echt iets wilt, vind je een manier. Als je het niet wilt, vind je altijd een excuus.”

Roosje Jonker

Afspraak maken?

Maak zelf eenvoudig online een persoonlijke afspraak op onze locatie in Alkmaar of maak een video bel afspraak via Whatsapp of Teams.

Contact:

Bezoek -en postadres
LekkerIK
Schermerweg 43 (9)
1821BE Alkmaar
Gratis parkeren op ons parkeerterrein achter het gebouw, Alexander Flemingstraat.

We bevinden ons op de eerste etage. Er is helaas geen lift aanwezig.
 

Communicatie per telefoongesprek is voor ons niet handig daar wij continue in afspraken zitten. We vragen je daarom gebruik te maken van onze andere contact opties:

 • Vragen met betrekking tot afspraken: afspraak@lekkerik.nl
 • Algemene vragen: info@lekkerik.nl
 • Vragen over onze webshop: info@lekkerikshop.nl
 • Whatsapp: 06 39 177 906

Contact formulier

Heb je vragen of wil je gewoon contact opnemen, dan kun je ook onderstaand formulier gebruiken. We kijken er naar uit van je te horen! Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via info@lekkerik.nl.

  Als professionele begeleiders en adviseurs helpen wij je te ontwikkelen in de verschillende factoren van je leven. Samen met jou identificeren wij jouw verbeterpunten en stellen wij een plan op om je doelstellingen te bereiken.

  Wanneer je merkt dat je vastloopt op bepaalde factoren in je leven en je niet precies weet hoe je daarmee verder moet en/of je het niet (meer) alleen wilt doen dan kan LekkerIK er voor je zijn.

  Tijdens ons eerste gesprek lopen we eerst alle levens factoren langs en kijken waar er winst voor je te behalen valt. Daarna stellen we daar doelen voor op en kijken samen welk traject/programma jouw voorkeur heeft. Als laatste vragen we of er een klik is, want dat is het allerbelangrijkste. Geen klik, geen probleem! Je hebt dan wel jouw factoren en doelen op een rijtje :).

  Uiteraard is dit per persoon afhankelijk, maar door te kijken naar de programma’s die wij aanbieden, kunnen we een goede inschatting maken of een lang of juist kort traject voldoende voor je is. Dat bespreken we ook in ons intakegesprek. Uiteindelijk beslis je hier helemaal zelf over.