Onze aanpak

Bij LekkerIK bieden wij een unieke en succesvolle aanpak. Fysieke en mentale processen zijn nauw met elkaar verbonden. Wij kijken daarom bij elke hulpvraag naar het complete beeld van biologische, sociale en psychologische factoren die jouw klachten kunnen veroorzaken. Uiteraard kunnen we ook inzoomen op een specifieke factor naar wens. 

  • Hoofd: verdriet, wie ben ik, gedachten, stress, plezier, trauma, schuldgevoel en angst
  • Lijf: fysieke gezondheid (EMB Bloedtest), verslavingen, beperkingen en voeding
  • Leven: relatie, familie, vrienden, werk, hobby en geld

“Als je echt iets wilt, vind je een weg. Als je niet wilt, vind je altijd een excuus.

Doorbreek je patroon.”

Roosje Jonker

INDIVIDUELE CONSULTEN & TARIEVEN

Kennismaking -en intakegesprek (60 - 90 min)

Los consult (60 min)

Support moment (30 min)

EMB Bloedtest

Pakket EMB Bloedtest

Wat kan je verwachten van LekkerIK?

Hulp aan een ieder om herstel te bereiken door de hulpmiddelen, ondersteuning en begeleiding te bieden die ze daarvoor nodig hebben.

01. Een - op - een sessies

Je krijgt regelmatig gepersonaliseerde sessies met jouw adviseur om specifieke uitdagingen te bespreken. Ook krijg je feedback en begeleiding over hoe je obstakels kunt overwinnen en succes kunt behalen.

02. Op maat gemaakte adviesrapporten

LekkerIK kan voor jou een op maat gemaakt advies rapport maken in de vorm van een persoonlijk boek met uitleg, tips, teksten en eventuele opdrachten. 

03. LekkerIK weekmenu's

Wanneer uit jouw factor lijf het doel komt om bijvoorbeeld af te vallen/gezonder te eten, zetten wij onze op maat gemaakte LekkerIK weekmenu’s in. We houden samen de voortgang bij om je de juiste ondersteuning te kunnen blijven geven, tot jouw gezondheid weer op niveau is. 

04. Ondersteuning en begeleiding

Naast de ondersteuning en begeleiding die LekkerIK aanbiedt in de sessies, bieden we in elk traject ook aan om tussen de sessies met ons te mailen voor extra support.

05. Vertrouwelijkheid

Ten alle tijden zal LekkerIK de informatie die je ons toevertrouwd  integer en vertrouwelijk behandelen.

06. LekkerIKshop

LekkerIK biedt in haar webshop ondersteunende producten die met zorg zijn uitgezocht. Een voorbeeld zijn producten die jouw weekmenu’s ondersteunen om je gezondheid te verhogen.

ERVARINGEN

Vriendelijke woorden van lof

Benieuwd hoe het zou zijn om bij LekkerIK aan de slag te gaan met jezelf? Bekijk deze ervaringen van klanten die in het verleden met LekkerIK hun doel hebben bereikt.