Bedrijf en groep ondersteuning

LekkerIK heeft een medewerker gezondheidscheck, leefstijlpakketten en diverse workshops en trainingen ontworpen om bedrijven, teams en groepen op allerlei niveaus te helpen obstakels te overwinnen, het bewustzijn te vergroten en de gezondheid te verhogen.

WAT HEEFT LEKKERIK BEDRIJVEN TE BIEDEN?

Ontwikkel een team welke anderen inspireert en motiveert. Of je nu een nieuwe manager bent die een team wilt opbouwen, een ervaren leider die samen een team naar een hoger niveau wilt tillen, of gewoon iemand die een gezondere en bewustere groep wilt creëren. De LekkerIK biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt.

Gezondheidscheck en leefstijlondersteuning

Gezondheids- en mindfullworkshops

TRAINING VERBINDENDE PERSOONLIJKE KRACHT

Wie ben je nu? Waar wil je naar toe met je werk en je leven? Maar onderzoek ook wat jou daarin tegenhoudt. Durf jij echt de diepte in te gaan?

Na deze training is je zelfinzicht en zelfvertrouwen toegenomen en ben je krachtiger en succesvoller in verbinding met jezelf en anderen.

Programma:

  • Zelfbewustzijn
  • Gevoeligheid voor anderen
  • Oordelen en projecteren
  • Omgaan met veranderingen en nieuwe situaties
  • Gedachten en emoties, gedachte -en gedragspatronen
  • Onbewuste spanningen, weerstand en coping mechanismes
  • Bestaansrecht

Voor wie: Je wilt een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling en diep zelfinzicht krijgen. Je wilt oude patronen doorbreken, beter voor jezelf gaan zorgen en goed met stressvolle situaties omgaan. Je wilt leven vanuit persoonlijke kracht om daarmee de waarde voor jezelf en in de omgang met anderen te vergroten.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten incl. koffie & thee van 2 uur die om de twee weken plaatsvinden.

Start nieuwe trainingen: 

– Maandag 17 juni om 19:30 uur

– Woensdag 19 juni om 9:30 uur

Locatie: LekkerIK, Schermerweg 43, 1821BE te Alkmaar

Kosten: €400,- (of 3x €135,- of 10x €45,- )

Meld je aan via: info@lekkerik.nl of Whatsapp: 06 39 177 906 (Ook voor al je vragen!)

SUCCESVOLLE (CHRONISCHE) PIJN GROEPSBEGELEIDING & TARIEVEN

Psycholoog Mark Becking (40 jaar ervaring) en Roosje Jonker bieden jou de unieke kans om deel te kunnen nemen in groepsbijeenkomsten die normaal gesproken alleen binnen de gereguleerde zorg worden gehouden. Binnen deze groepen komen mensen met uitlopende klachten bijeen om gezamenlijk tot herstel of klachtenverlichting te komen. Deze aanpak heeft zelfs mensen die al tientallen jaren met klachten als migraine, rugpijn, clusterhoofdpijn, fibromyalgie geholpen. 

* 10 sessies, om de twee weken, twee uur lang. 
* Locatie: LekkerIK, Schermerweg 43, 1821BE te Alkmaar.

Kosten 10 sessies van elk 2 uur: €650,- (of 3x €225,- of 10x €67,50,-)

Pak nu deze unieke kans en maak een gratis kennismakingsgesprek met ons. In het gesprek geven we je alle informatie en kunnen we al je vragen beantwoorden. Geen klik, geen probleem!