Jouw APK gezondheidscheck - EMB Bloedtest

Heb je onverklaarbare klachten of ben je gewoon benieuwd naar de gezondheid van je lichaam? Doe dan een EMB Bloedtest bij LekkerIK! Eén vingerprikje kan je zoveel meer vertellen!

Een EMB-bloedtest is een soort APK-check om te zien hoe jouw gezondheid ervoor staat. Dat is natuurlijk altijd handig om te weten!

Maar zeker bij onverklaarbare en/of (langdurige) mentale en lichamelijke klachten geeft het veel inzicht en hulp om de gezondheid te verbeteren en je klachten te helpen genezen. 

Mentale en fysieke processen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysieke processen kunnen mentale processen in stand houden en andersom. Dit zorgt er vaak voor dat genezing niet kan optreden wanneer er enkel en alleen aan 1 van de 2 wordt gewerkt.

Omdat onze intake en bloedonderzoek zich niet alleen richt op een uitkomst met strakke waarden komen we veel meer aan de weet dan alleen bij een bezoek aan de huisarts. Wel goed om te weten dat deze bloedtest geen vervanging is voor medisch advies van jouw huisarts.

De EMB-bloedtest is een compleet preventief gezondheidsonderzoek. Zo krijg je een beeld van je gezondheid. Deze uitgebreide bloedtest richt zich op gezondheidsaspecten die te maken hebben met preventie zoals vitamines, mineralen, vetten en afvalstoffen in het lichaam. De uitslag laat zien of je bloedwaarden en organen op deze onderdelen op peil zijn of dat er sprake is van een tekort. Samen met de bloeduitslag ontvang je een persoonlijk en concreet leefstijladvies.

“Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen”

Roosje Jonker

Waar testen we op en hoe werkt het?

Waar testen we op?

De bloedtest test op: Vitaminen en mineralen: IJzer, Foliumzuur, Vitamine D, Vitamine B6, Vitamine B12. Gezondheid hart en bloedvaten: Cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, Cholesterolratio, Triglyceriden, Hs-CRP. Bloedsuiker: HbA1c. Lever & nieren: Kreatinine, Gamma GT, ALAT. Schildklier: TSH.  Hemoglobine. Witte bloedcellen.

De intake test op: Onbewuste en bewuste stres factoren en patronen. 

Hoe werkt het?

Na ons intakegesprek doen we de bloedtest. Door middel van een prikje in je vinger nemen we eenvoudig een beetje bloed af waar we een klein buisje mee vullen. Dit gebeurt bijna pijnloos en snel. Jouw bloed wordt dan naar het laboratorium gestuurd. De bloeduitslag en jouw intake worden binnen 14 werkdagen vertaalt naar een LekkerIK uitgebreid bloeduitslag met praktisch leefstijlverslag.

Wanneer je hebt gekozen voor het pakket EMB Bloedtest krijg je in een vervolg gesprek een uitgebreid persoonlijk voedings-, leefstijl & suppletie adviesrapport, zodat je de handvaten en ondersteuning ontvangt om samen met LekkerIK gericht met jezelf aan de slag te gaan om je gezondheid te verbeteren.