Hi! Ik ben Roosje Jonker

OPRICHTER LEKKERIK, BEHANDELAAR, GROEPSBEGELEIDER & PERSOONLIJK COACH

Sterke analytische professional in de menselijke biologie en psychologie, drievoudig afgestudeerd. Ervaren ondernemer met een bewezen geschiedenis in het coachen van mensen en teams. Vaardig in de processen binnen het menselijk lichaam, zijnsgericht coachen, ontdekken van persoonlijke kracht, organiseren, sales en ondernemerschap. 

Mijn doel is: Zoveel mogelijk mensen met fysieke en/of mentale klachten de hulp geven die ze nodig hebben, zodat zij blijvend herstellen en bewust zichzelf kunnen zijn. 

Door een fietsongeluk met een auto heb ik jarenlang met klachten als hoofpijn en fysieke pijn rondgelopen. Ik volgde diverse paden op zoek naar genezing, maar deze kwam niet. Hoe langer het duurde, hoe minder vertrouwen ik kreeg dat ik ooit geen klachten meer zal hebben.

Totdat ik me bewust werd gemaakt dat verrassende patronen die ik in mijn leven had verworven mijn genezing in de weg zaten. Door deze te leren kennen, loslaten en accepteren werd de weg naar mijn genezing vrijgemaakt.

Het samen ontdekken wat jij nodig hebt en daaraan werken om ook van jouw klachten af te komen, is mijn talent en roeping welke ik jou aanbiedt. 

Zonder klachten verder leven is mijn grootste wens voor jou!

“Een doel is een idee van de toekomst of het gewenste resultaat dat een persoon of een groep mensen zich voorstelt, plant en wil bereiken, maar vergeet niet om nu te leven”.

Roosje Jonker

Over LekkerIK.nl

We bieden hulp bij fysieke en mentale klachten. Met klachten zoals overgewicht, (chronische) pijn, burn-out, depressie, stress en angsten, kunnen wij je goed helpen.

We bieden je snel inzicht in waar je probleem vandaan komt en hoe je deze “onbewust” in stand houdt. Na deze bewustwording werken toe naar je volledige herstel.

Dit doen wij ook snel. Wanneer je uiteindelijk de stap zet voor hulp en ondersteuning, sta je bij ons niet maandenlang op een wachtlijst, maar kunt je direct terecht. Online vanuit je eigen huis of bij ons op locatie in Alkmaar.

Hoe werken wij

LekkerIK helpt je met goed gevolg van je klachten af!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Zet de eerste stap en maak een afspraak met ons. Wij gaan graag met je in gesprek hoe we jou kunnen helpen.

We helpen je met de volgende stap.

Ons deskundig team weet hoe je de volgende stap moet zetten, staat naast je en luistert echt naar jouw verhaal.

Snel starten aan je herstel.

We hebben geen wachtlijsten. Wij staan direct voor je klaar, maak vandaag  een afspraak.

LekkerIK.nl is er voor jou!

Benieuwd hoe het zou zijn om met LekkerIK samen te werken aan jouw hulpvraag? Lees hieronder ons statement:

Het stellen en bereiken van realistische persoonlijke en zakelijke hulpvraag: We zullen met onze klanten samenwerken om hun korte- en lange termijn doelen te identificeren en een plan te ontwikkelen om deze te bereiken.

Vaardigheden verbeteren: We zullen onze klanten helpen punten te identificeren en strategieën te ontwikkelen om zich te verbeteren.

Een duidelijk en uitvoerbaar plan ontwikkelen: We zullen met onze klanten samenwerken om hun hulpvraag te identificeren, en een gedetailleerd programma aanbieden.

Stress verminderen en de balans tussen werk en privéleven verbeteren: We zullen onze klanten helpen de bronnen van stress in hun persoonlijke en professionele leven te identificeren en strategieën ontwikkelen om dit te verbeteren.

Doorlopende ondersteuning en verantwoordelijkheid bieden: We zullen er zijn om onze klanten te ondersteunen tijdens hun traject en hen verantwoordelijk houden.

Inzicht verhogen: We zullen met onze klanten samenwerken om effectieve strategieën te ontwikkelen en te implementeren, om hen zo te helpen niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.