Een face wash en een body wash. Maar wat dacht je van een mind wash?

Een gekke vraag, maar ruik eens aan de eerste persoon die je tegenkomt? Neem gewoon een kleine snuif. Wat ruik je? Als er niemand in de buurt is, steek je je arm op en ruik je. Wat ruik je?

Als ik deze oefening in groepen doe, kijken mensen me aan alsof ik gek ben. Maar als ik vraag wat ruik je? Dan zeggen ze parfum, shampoo of pepermunt. En dat is natuurlijk geweldig. Want als we deze oefening 100 jaar geleden hadden gedaan, zou iedereen vreselijk hebben geroken. Toen douchten we ons namelijk maar een of twee keer per week. We waren niet bezig met onszelf te verzorgen met parfum of shampoo.

Pas de laatste 100 jaar zijn we begonnen met het verzorgen van ons lichaam en ervoor te zorgen dat we niet stinken. Dus als we opstaan, nemen we een douche, trekken we schone kleren aan, poetsen we onze tanden en doen we deodorant op. We lopen de wereld in en ruiken heerlijk!

Maar tegelijkertijd worden diezelfde miljoenen mensen wakker met gevoelens van angst, stress, bezorgdheid, vrees en wanhoop in hun hoofd en doen ze er niets aan!

Jezelf mindwashen is nog belangrijker dan bodywashen. Natuurlijk is bodywashen nog steeds belangrijk, blijf het doen. Maar je geest echt lekker laten ruiken zal je welzijn en prestaties drastisch verbeteren.

Hoe zullen mensen over 100 jaar terugkijken op onze stinkende geesten?

Liefs, Roosje Jonker

πŸ€LekkerIK.nl , bewust jezelf!

πŸ€Bereik het leven dat je bedoeld bent te leven door de kracht van zelfinzicht, bewustwording en bio-engineering te benutten. Het is niet alleen wat je doet, het is wie je bent!

πŸ€Professionele Excellentie | Gezondheid | Omgaan met Emoties | Ondernemerschap | Geld | Levensdoel | Prestatie | Liefdesrelaties

πŸ€Stuur een bericht voor al je vragen: info@lekkerik.nl Whatsapp: 06 39 177 906

πŸ€Volg ons op: https://www.facebook.com/lekkerik.nl of https://www.instagram.com/lekkerik.nl/

πŸ€Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.lekkerik.nl (Geen wachttijden, waar en wanneer het jou uitkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *